fbpx

Om meg

Jeg har levd med hunder hele livet og har erfaring fra flere forskjellige raser. I dag lever jeg sammen med to jaktlabradorer og en boston Terrier. I 2013 tok jeg min første instruktørutdannelse, og jeg har i tillegg videreutdannet meg innen mentalkunnskap hos hund og tatt en rekke andre kurs innen hundetrening. Jeg har nylig studert “Canine Behaviour” hos Ethology Institute for å kunne få en dypere innsikt i hundens naturlige adferd. For meg er det viktig å kunne forstå hva som ligger i hundens natur før man forsøker å endre den med trening.

Da jeg startet opp igjen som hundetrener, oppdaget jeg et manglende tilbud i markedet for noen som tilbyr kvalitetstrening tilpasset eier, like mye som hunden. Mitt fokus vil alltid være å hjelpe hundeeieren til å forstå hunden sine bedre, og bidra til at de samarbeider godt. Jeg fokuserer ikke bare på at hunden skal bli lydig, men at hund og eier sammen skal kunne leve sitt beste liv sammen.

Jeg jobber med enkle og rettferdige teknikker og tar utgangspunkt i de ulike individene og den enkelte eiers målsetning. Jeg jobber belønningsbasert, men er også opptatt av at hunden skal ha naturlige grenser for å kunne være den beste utgaven av seg selv.