fbpx

Struktur på tur

Kjenner du på at du skulle ha satt av mer tid til å trene hunden din i hverdagen? Eller at du kanskje ikke vet helt hvordan du skal gjøre treningen på best måte?

Dette tilbudet er en eksklusiv hundeluftingstjeneste hvor jeg kommer hjem til dere på dagtid og trener hunden din mens du er på jobb. Målet er å kunne trene gjennom de vanlige tingene i deres hverdagslydighet slik at hunden får en god forståelse, og at du som eier lettere kan vedlikeholde denne treningen selv. Dette er det perfekte tilskuddet til den fysiske treningen du allerede gir din hund.

Treningsturen varer i 60 min og vi trener på de tingene som er viktigst for en familiehund å kunne.

  • Innkalling- for å kunne gi hunden din mest mulig frihet i hverdagen så må den ha en god innkalling.
  • Gå pent i bånd og passering- grunnlaget for gode passeringer er at hunden kan gå pent i bånd. Dette er et fokus under hele økten i tillegg til passeringer på en god og lærerik måte.
  • Impulskontroll- livet der ute byr på mye fristelser for hundene våre. Det kan være sykler, løpende barn, fugler som flyr eller andre hunder. Ved å trene på impulskontroll ute i miljø blir det lettere å ferdes overalt med hunden uten å være redd for at den drar deg overende.
  • Lek og belønning- ingen trening uten masse lek og belønning. Gjennom lek bygger vi en god relasjon, og uten en god relasjon er det vanskelig å trene hunden til å være på lag med deg.

Området denne tjenesten er tilgjengelig for er Alværn, Bjørnemyr og Tangen-området, og det er kun kapasitet for 4 hunder.

Tidspunkt: onsdager mellom kl 10-15

Pris: 450 kr pr gang