“Walk with style”- passeringskurs

Har du kommet dit at du synes det er vanskelig å gå på tur, og kanskje til og med synes det er flaut å passere andre hunder ute på tur? Du er virkelig ikke alene, og det beste er at det finnes hjelp å få.

Kurset er lagt opp til at man starter med en privattime med meg slik at jeg blir godt kjent med dere og deres utfordringer i rolige omgivelser, og sammen finner vi verktøy som dere skal bruke i hverdagen og videre under kurset. Deretter følger det 3 fellestreninger hvor vi jobber sammen i gruppe for å bygge nye og gode rutiner. Gjennom hele kurset veksler vi mellom teori og praksis, og du lærer å lese hunden din slik at du kan støtte den i alle andre situasjoner i hverdagen også. Du har i tillegg tilgang til min support på telefon og mail i 3 måneder etter endt kurs.

Kursgruppen blir nøye sammensatt slik at alle får maks utbytte, og det er maks 6 deltagere i gruppen. Vi trener i ulike miljøer slik at både du og hunden får mulighet til å praktisere flest mulig steder, noe som bygger selvtillit både i deg og hunden din.

Kurssted: Nordre Follo

Tidspunkt: Uke 5 (31 jan-4 feb) privattimer, og fellestreninger 07.11, 14.11 og 21.11 fra kl 18.00-19.30.

Pris: 2800 kr

Påmeldingsfrist: Fortløpende påmelding

Ønsker du mer info eller vil melde på så kan du sende mail til cecilie@ohmydog.no eller ringe på tlf; 40456586